بالابر ساختمانی چیست و چه کاربردی دارد؟ (نحوه ی کار بالابر ساختمانی)

بالابر ساختمانی چیست و چه کاربردی دارد؟ (نحوه ی کار بالابر ساختمانی)
در این پست می‌خوانید:

بالابر ساختمانی چیست: در این بخش از مقالات آموزش معماری سایت وحید صلاحی قصد داریم که به بررسی یکی از تجهیزات مورد نیاز در ساختمان بپردازیم. در ابتدا می خواهیم بدانیم بالابر ساختمانی چیست. بالابر ساختمانی یکی از این تجهیزات است که باعث آسان تر شدن کارها می شود. حضور بالابر در محل پروژه باعث می شود که سرعت کارها و جابجایی ها بالاتر برود. در ادامه به بررسی بیش تر این وسیله در اجرای ساختمان می پردازیم.  

 

 

این ویدئو فقط بخش کوچکی از سریال بکوب و بساز بود.

جهت مشاهده ی دوره روی لینک سریال بکوب و بساز فصل یک کلیک کنید.

 

آیا می دانید بالابر ساختمانی چیست؟

اگر بخواهیم نام تعدادی از تجهیزات و لوازم کاربردی ساختمان را بگوییم ،  قطعا بالابر ساختمانی یکی از آن ها است. از انواع بالابر ساختمانی برای حمل مصالح، بار و افراد در ارتفاعات مختلف استفاده می شود. بالابرهای ساختمانی پس از اینکه در جای خود قرار گرفتند در جای ثابت متصل می شوند تا کاملا ایمن شوند و هنگام جابجایی بار دچار حرکت و سقوط نشود زیرا در صورت سنگینی بار احتمال سقوط بالابر وجود دارد. بالابرها نیاز به مراقبت و رسیدگی دارند و لازم است که روغن کاری شوند.   بالابرهای ساختمانی دارای اجزای مختلفی هستند که عبارت است از: الکتروموتور، گیربکس، سیم بکسل، جعبه نگهدارنده، پایه ها، وینچ، کرپی، ریل، باکت، ترمز و قلاب. حال که دانستیم بالابر ساختمانی چیست قصد داریم که انواع بالابر را بر اساس ظرفیت دسته بندی کنیم. بالابرها بر اساس ظرفیت و وزن به صورت زیر دسته بندی می شوند:

  • 350 کیلوگرم
  • 500 کیلوگرم
  • 750 کیلوگرم
  • یک تن

 

نحوه ی کار بالابر ساختمانی

نحوه کار در بالابر ساختمانی به این صورت است که نیروی الکتریکی به نیروی دورانی تبدیل می شود و شروع به حرکت می کند. پایه های بالابر در پشت بام نصب می شوند و حمل بار و مصالح از آن صورت می گیرد. بالابرهایی که ظرفیت بیش از 500 کیلو دارند، برای حفظ امنیت و استحکام لازم نیاز است که دارای تکیه گاهی محکم شوند تا از لغزیدن و پرتاب آن ها جلوگیری شود. به همین منظورآن ها را به زمین متصل می کنند تا از استحکامشان اطمینان یابند. پیشنهاد ما مطالعه ی مقاله ی “انواع بالابر ساختمانی” می باشد.  

 

کلام آخر

در این بخش از مقالات به بررسی یکی دیگر از تجهیزات ساختمانی که جزو کاربردی ترین آن ها است پرداختیم. این که بالابر ساختمانی چیست و چه کاربردی دارد.بالابرهای ساختمانی مصالح و بارهای مورد نیاز در ساختمان را جا به جا می کنند و بر اساس ظرفیتی که برای حمل دارند به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند. حضور بالابرها در ساختمان ها بسیار ضروری است، زیرا جا بجایی بین طبقات را میسر می ساز و به کارها سرعت بیش تری می بخشد.

 

 

سوال : نام دیگر آن جرثقیل برجی است و توانایی بالا بردن اجسام سنگین با خاصیت گردش در شعاع 360 درجه را دارد ; اسم این دستگاه چیست؟

جواب سوال رو برامون کامنت کن تا در مسابقه شرکت کنی.

نکته ی اول ! حتما ایمیلت رو درست و واقعی وارد کن.

نکته ی دوم ! کامنت شما تا پایان مسابقه در این صفحه نمایش داده نخواهد شد تا از تقلب جلوگیری بشه 😁 

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید