زمانی که بتونید هر چیزی رو طراحی کنید. از لوگو، نمونه کارها، آلبوم ها و شیت بندی ها، پلان های دیاگرامی، کاتالوگ و کارت ویزیت . این ها لازمه ی رشد و پیشرفت توی کسب و کار هست. اون طرف ماجرا اما فضای مجازی و سوشیال مدیا که شما باید تولید محتوای خوب و حرفه ای داشته باشید که برای طراحی کاور، پست، استوری و کاور سایت باید فتوشاپ رو بلد باشید چون خیلی به کارتون میاد. از همه اینا که بگذریم می رسیم به یه موضوع مهمی به نام “پست پروداکشن” که بنظرم به دو بخش تقسیم میشه:
بخش اول
زمانیه که سیستم شما کشش رندر و کار با نرم افزار رندرینگ رو نداره و باید مدلسازیتون رو توی نرم افزارهای مدلسازی انجام بدین و در نهایت خروجی رو بیارین توی نرم افزار فتوشاپ و اونجا روی متریال و پرداخت نهایی کار کنید و بعنوان یک رندر به کارفرما تحویل بدید .
بخش دوم
زمانیه که شما رندر کار رو با نرم افزارهای رندرینگ میگیرید ولی میخواید ارائه فوق العاده جذاب و خفنی داشته باشید، که باز هم باید بیارید توی برنامه فتوشاپ و روش کار کنید و در نهایت ارائه خوبی برای کارفرما داشته باشید.
توی مینی دوره کسب درآمد از فتوشاپ مفصل درباره فتوشاپ و اهمیت فتوشاپ توی معماری صحبت می کنیم و مدرس اصلی این مینی دوره ” آقای سعید علیزاده” هستند که حدود هفت ساله توی زمینه آموزش نرم افزارهای حرفه ای معماری فعالیت دارن و بارها و بارها پروژه هاشون رو با فتوشاپ بستن و به کارفرماهاشون تحویل دادن. تمام مینی دوره در قالب یک ساعت و ده دقیقه هست و توصیه میکنم اصلا از دستش ندید و با دقت تماشا کنید.
حتما نگرشتون بهتر میشه و دیدتون نسبت به معماری باز میشه و متوجه این موضوع میشید که معمارها متخصص اند ولی خوب کار نمیگیرن ولی بعضیا تخصص کمتری دارن اما پروژه های زیادی رو بدست میارن که در نهایت دوباره می رسیم به همون کلمه “ارائه” . اونا ارائه ی خوبی دارن. این مینی دوره کمک میکنه تا ارائه بهتری داشته باشید. مررررسی