طراحی داخلی سبک صنعتی
طراحی داخلی سبک صنعتی : در این بخش از مقالات آموزش معماری سایت وحید صلاحی به سراغ یکی از سبک های دکوراسیون داخلی رفته ایم. حتما نام طراحی داخلی سبک صنعتی به گوشتان خورده باشد اما کمتر آن را دیده باشید. در واقع این سبک تلفیقی از المان های مدرن و قدیمی می باشد. در ادامه قصد داریم تا شما را بیش تر با این سبک در اجرای ساختمان آشنا کنیم.
پیدایش و شکل گیری طراحی داخلی سبک صنعتی از انقلاب صنعتی نشات گرفت. در واقع کارخانه های زمان انقلاب صنعتی با تغییر کاربری منجر به پیدایش سبکی به نام صنعتی شدند. این خانه ها ترکیبی از سبک های مدرن ، صنعتی و عناصری که با استفاده از متریال روستایی ساخته شده اند را در دل خود جای می دهند. در این نوع دکوراسیون فضا ها باز است و پالت رنگی که استفاده می شود، شامل رنگ های سرد است.
پیشنهاد ما : پلان در معماری چیست؟
آجر جزو متریالی است که در این نوع سبک استفاده می شود. هم چنین استفاده از بتن را نیز در این سبک شاهد هستیم. لامپ های ادیسونی، لامپ های تزئینی آویزان، چهار پایه ها، ترکیب نشیمن و ناهار خوری و …. از دیگر ویژگی هایی است که در این سبک به چشم می خورد.
عنصر دیگری که در طراحی داخلی سبک صنعتی به چشم می خورد خطوطی است که در آن به کار برده شده است. خط های راست در این سبک از اهمیت ویژه ای برخوردار است. سبک صنعتی در اروپا رایج تر است و از این رو ایده های مختلفی را در آن اجرا می کنند. از جمله می توان به ترکیب فلزات و چوب اشاره کرد که هر دور را بصورت تلفیقی در این سبک به کار می برند. از آنجایی که در همه منازل امروزی لوله ها توکار می باشند، در سبک صنعتی لوله ها و برخی تاسیسات بصورت روکار می باشند.
به اختصار متریال مصرفی هر یک را مرور می کنیم.
دیوارها: دیوارها در این سبک می تواند آجری و حتی بتن باشد
کف: کف سازی می تواند از سنگ، بتن، چوب و … باشد.
آشپزخانه: هم می تواند ترکیب چوب و فلز باشد و هم از آجر، بتن و سنگ برای دیوارهای آن استفاده کرد.
نورپردازی: نورها و لامپ های تزئینی، لامپ های ادیسونی، لامپ های آویز ، آپاژور ها در این سبک پر کاربرد هستند.
مبلمان: مبلمان هم می توانند به سبک های قدیمی باشند و یا از چهار پایه ها و … نیز استفاده شود.
کلام آخر
در این بخش از مقالات ، یکی از سبک های دکوراسیون به نام طراحی داخلی سبک صنعتی را بررسی کردیم. سبک صنعتی با الهام از انقلاب صنعتی شروع شد و تکامل یافت. این سبک که بیشتر بر فضاهای باز تکیه دارد، هم دکور مدرن و هم قدیمی را در دل خود جای می دهد. این سبک بر نمایان بودن اتصالات نیز تاکید می کند.سبک نورپردازی در این محیط نیز با استفاده از چراغ های آویزان، لامپ های ادیسونی و …تامین می شود این سبک هم چنین به دکوراسیون مینیمال نیز شباهت دارد. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.