جایگاه نرم افزار رویت در بازار کار چیست؟
جایگاه نرم افزار رویت : امروز با یکی دیگر از مقاله های آموزش معماری با شما هستیم. اگر در زمینه نرم افزار و سه بعدی سازی فعالیت دارید،حتما با نرم افزار رویت آشنایی دارید. جایگاه نرم افزار رویت در دنیای معماری بسیار حائز اهمیت است چرا که جزو محبوب ترین و پرکاربردترین نرم افزار های این رشته به حساب می آید. طبق گفته یکی از طراحان رویت هدف از ارائه این نرم افزار این بود که به افرادی که در صنعت ساختمان فعالیت می کنند، این امکان داده شود که پروژه های خود را به صورت مجازی به تصویر بکشند.
نرم افزار رویت یکی از نرم افزارهای ارائه شده توسط Autodesk می باشد که دانشجویان، مهندسین و فعالین این حوزه از آن در زمینه مدل سازی سه بعدی استفاده کنند. با استفاده از رویت می توان نقشه ساختمانی، تاسیسات، مکانیک، برق و سازه را تولید کرد. ورود و کسب جایگاه نرم افزار رویت در دنیای معماری، عمران و … از سال 2000 شروع شد. یعنی زمانی که این نرم افزار تولید شد. دو سال پس از آن در سال 2002 توسط کمپانی اتودسک خریداری شد. این کمپانی توانست با ارائه آپدیت ها، جایگاه این نرم افزار را ارتقا دهد و روز بر تعداد کاربران آن افزوده شود.
پیشنهاد ما: مقایسه اتوکد و رویت
در ادامه به بررسی رویت و مزایای آن به اختصار می پردازیم:
– از آن جایی که کار با رویت آسان است، سرعت کار را بالا می برد و زمان طراحی های شما را کمتر می کند و خروجی با کیفیت را حتی در همان مدت زمان به شما تحویل می دهد. هم چنین نرم افزار رویت دقت ترسیم مناسبی دارد.
– یکی دیگر از ویژگی های رویت این است که امکان دسترسی چند کاربر به پروژه را می دهد. مثلا فرض کنید شما گروهی مشترک در دانشگاه دارید که قصد دارید پروژه ای را تحویل دهید. می توانید با یکدیگر روی این پروژه کار کنید و تغییرات خود را ذخیره کنید و سپس روی مدل اصلی اعمال کنید تا بقیه افراد نیز بتوانند آن را مشاهده کنند و نظرات خود را با شما در میان بگذارند. بنابراین میتوانید از همکاری همه اعضای گروه بهره ببرید.
– با استفاده از رویت می توانید رندر طرح خود را در شب و روز بگیرید و همچنین میزان و شدت نور را تنظیم کنید.
– یکی دیگر از دلایلی که جایگاه نرم افزار رویت را در بین کاربران ارتقا داد این بود که رویت قابلیت تبدیل و تعامل با دیگر پلاگین ها و نرم افزارها از جمله تری دی مکس و اتوکد و … ر ا داشت. هم چنین می توان پلاگین های مختلف را به آن اضافه کرد و از آن استفاده کرد.
-زمانی که شما در رویت طراحی خود را انجام می دهید دیگر نیازی نیست که آن را به نرم افزارهای دیگر انتقال دهید و آن را سه بعدی کنید بلکه می توانید در رویت همین کار را انجام دهید. هم چنین می توانید مدل خود را از زاویه های مختلف تماشا کنید و نتیجه نهایی کار را از مناظر مختلف بررسی کنید و در نهایت خروجی های سه بعدی و دو بعدی را آماده کنید.
-همانطور که گفتیم, با رویت علاوه بر نقشه های معماری میتوان نقشه های تاسیسات، سازه و … را نیز طراحی کرد. حال می توان بین این نقشه ها به طور همزمان در فضای نرم افزار هماهنگی ایجاد کرد و یا تغییراتی را روی آن ها اعمال کرد.
جایگاه نرم افزار رویت در جهان
بررسی ها نشان داده که جایگاه نرم افزار رویت در جهان در سطح نسبتا بالایی قرار دارد و اکثر معماران و طراحان از رویت استفاده می کنند. اگر قصد همکاری با این شرکت ها را داشته باشید می توانید رویت را بعنوان زبان مشترک خود در معماری انتخاب کنید و با آن ها در زمینه طراحی پروژه ها همکاری کنید.
کلام آخر
در این بخش به بررسی جایگاه نرم افزار رویت پرداختیم و بطور اجمالی بررسی کردیم که این نرم افزار چه قابلیت هایی دارد. رویت بعنوان نرم افزاری با دقت ترسیم خوب ، سرعت مناسب نسبت به دیگر نرم افزارها در بین طراحان و معماران ایران و جهان محبوبیت زیادی دارد و این می تواند بعنوان پل ارتباطی شما و و دیگر معماران باشد و زمینه ای برای همکاری با آنان باشد. اگر علاقمند به کار با نرم افزار باشید می توانید در یک نرم افزار مانند رویت متخصص و حرفه ای شوید و با دفاتر و شرکت های مختلف همکاری کنید. برای آموزش بیشتر معماری می توانید آموزش اتوکد را فرا بگیرید امیدواریم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد.