هیلتی چیست؟ (آموزش نحوه ی کار با ابزار هیلتی در ساختمان سازی)

هیلتی چیست؟ (آموزش نحوه ی کار با ابزار هیلتی در ساختمان سازی)
در این پست می‌خوانید:

هیلتی چیست:در این بخش از مقالات آموزش معماری سایت وحید صلاحی قصد داریم که بررسی کنیم و هیلتی چیست و چه کتربردی دارد. د واقع هیلتی نوعی از چکش ها است که در تخریب از آن استفاده می شود. علت نامگذاری این وسیله به سبب شرکت تولید کننده آن یعنی هیلتی ( که در ساخت انواع چکش هایی که برای تخریب استفاده می شود ، مشهور است) می باشد. در ادامه با ما همراه شوید تا با این وسیله در اجرای ساختمان بیش تر آشنا شویم.  

 

 

این ویدئو فقط بخش کوچکی از سریال بکوب و بساز بود.

جهت مشاهده ی دوره روی لینک سریال بکوب و بساز فصل یک کلیک کنید.

 

  با پیشرفت صنعت سخت و ساز و ساختمان، روز به روز ابزار آلات پیشرفته تری ساخته شدند و لوازم و تجهیزات پیشرفت کردند.هیلتی یکی از این ابزار ها است که به عنوان دستگاه تخریب مورد استفاده قرار می گیرد. این وسیله سازه بتنی را سوراخ یا خرد می کند. هیلتی به جریان برق وصل می شود و شروع به کار می کند. حال که دانستیم هیلتی چیست، باید بگوییم که هیلتی وزن های مختلفی دارد و این به این سبب است که نوع سازه ای که داریم دارای تخریب سنگین است یا سبک. هر چه وزن هیلتی بالاتر برود، قدرت آن برای تخریب سطوح بالاتر می رود. وزن هیلتی به شرح زیر است:

نوع تخریب نوع هیلتی
سبک 7 کیلویی
سبک+کمی سنگین 10 کیلویی
نیمه سنگین+سنگین 16 کیلویی
خیلی سنگین 30 کیلویی

 

روش کار هیلتی

روش کار هیلتی به این صورت است که به صورت کوبشی کار می کند و به سطوح بتنی، آجری و …. ضربه وارد می کند. مته ای که در چکش های تخریب هیلتی به کار می رود از نوع فولادی می باشد. لازم است کسی که با هیلتی کار می کند تجربه کار با آن را داشته باشد و نحوه کار با آن را بلد باشد. پیشنهاد ما: متر لیزری چیست؟  

 

کلام آخر

در ابتدا بررسی کردیم که هیلتی نام شرکتی است که لوازم صنعت ساخت و ساز را تولید می کند. چکش تخریب هیلتی به یبب شهرت بسار زیاد آن نام همین شرکت را به خود گرفت و امروزه همگی آن را با همین نام می شناسند. در واقع این چکش نمادی از معرفی این برند قدرتمند می باشد. بنابراین دانستیم که پیشینه ی هیلتی چیست. این دستگاه در واقع دستگاهی مناسب تخریب است که می تواند سازه را از طریق سطح مقطعی نسبتا تیزو شبیه به مته بشکافد و تخریب کند. این چکش های تخزیب وزن های متفاوتی دارند که با توجه به نوع تخریبی که داریم مورد استفاده قرار می گیرند. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد همچنین برای آموزش بیشتر معماری می توانید آموزش اتوکد را فرا بگیرید.

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید