بهترین متریال دیوار

بهترین متریال دیوار

انواع متریال برای دیوار: این بار در قسمت آموزش معماری سایت وحید صلاحی، سراغ بررسی انواع متریال برای دیوار رفته ایم. انتخاب متریال، مسئله مهم و تاثیرگذاری در دکوراسیون می باشد. این انتخاب می تواند با توجه به سلیقه شخص، سبک دکوراسیون داخلی فضا، موقعیت جغرافیایی و … بستگی دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا انواع این متریال ها در اجرای ساختمان را بررسی کنیم.

با توجه به گستردگی و تنوعی که در انواع متریال به وجود آمده است، دکوراسیون داخلی نیز از تنوع و گستردگی بیشتری نسبت به قبل برخوردار است. انتخاب درست می تواند فضای داخلی شما را به کلی تغییر دهد و با انتخاب عناصر مناسب برای فضا یک ترکیب جذاب را به وجود آورد. حال به بررسی انواع متریال می پردازیم:

 

سنگ

یکی از انواع متریال برای دیوار سنگ ها می باشند. سنگ ها بعنوان متریالی طبیعی می توانند نقطه کانونی بسیار جذابی را در فضای داخلی به وجود آورند. به نسبت دیگر متریال، سنگ ها قیمت بالاتری دارند. سنگ ها علاوه بر زیبایی ای که دارند عایق نیز می باشند.

 متریال های لوکس

شیشه

از شیشه های به عنوان دیوارهای شفاف در دکوراسیون استفاده می شود. شیشه ها نیز معایب و مزایایی دارند اما بیش از اینکه کارکرد دیوار داشته باشند، کارکرد تزئینی و دکوراتیو دارند زیرا جلوه ای ویژه به فضا می بخشد. شیشه ها با عبور نور طبیعی می توانند ساعات بیشتری را از نور طبیعی و نور دیگر فضاها استفاده کنند. این شیشه ها هم می توانند بصورت رنگی و هم بی رنگ در فضای خانه استفاده شوند.

 

چوب

یکی دیگر از انواع متریال برای دیوارها، استفاده از چوب و پنل های چوبی می باشد که می توانید با آن فضایی جذاب و چشم نواز به وجود آورید. از مزایایی که چوب ها دارند این است که هم برای استفاده در اتاق و هم پذیرایی و دیگر فضاها کاربرد دارند. هم میتوان با آن فضایی روستایی و هم مدرن را به وجود آورد.

چوب ها برای ساخت فضاهایی با سبک های مختلف، انعطاف خوبی دارند. چوب نیز بعنوان یک عایق صوتی مناسب عمل می کند به همین دلیل توصیه شده که برای فضاهایی که میخواهید کمتر صدایی به آن وارد شود و یا خارج شود از دیوار چوبی بهره ببرید. چوب ها به دلیل تنوع رنگ و طرحی که دارند به راحتی قابلیت ست کردن را دارند. دیوارهای چوبی هم بعنوان جدا کننده و هم بعنوان دیوار دکوراتیو مورد استفاده قرار می گیرند. چوب ها یکی از المان های اصلی در دکوراسیون به سبک روستیک می باشد و روستیک همان سبک روستایی می باشد که متریال طبیعی هم چون چوب در آن نقش مهمی دارد.

 متریال های جدید ساختمانی

کاغذ دیواری

کاغذ دیواری ها نیز به دلیل تنوع در طرح ها، رنگ بندی و قیمت مناسب و متغیری که دارند بسیار مورد استفاده قرار می گیرند و می توانند سلیقه بسیاری را در بر بگیرند. کاغذ دیواری این قابلیت را دارند که با هر دکوراسیونی ست شوند. نصب راحت و تمیزی که دارند نیز یکی از مزیت های این نوع از متریال است. کاغذ دیواری ها با توجه به جنس و مدل هایی که دارند مانند: سه بعدی، ساده، طرحدار و … قیمت های متغیری دارند.

 

کناف

یکی دیگر از انواع متریال برای دیوار کناف ها می باشند. کناف ها علاوه بر اینکه می توانند روی سقف با نقوش برجسته و مختلف فضا را از سادگی خارج کنند، روی دیوار نیز می توان طراحی های جذاب ایجاد کرد. استفاده از این کناف ها به خصوص برای تی وی وال (دیوار تلویزیون) بسیار مناسب می باشد و استفاده از آن برای تی وی وال جزو پر استفاده و پرطرفدارترین ها می باشد. کناف ها سبک وزن هستند و ازین رو نصب و طراحی راحتی دارند. کناف ها به راحتی و برای هر سبکی چه زاویه دار و چه کروی قابل طراحی و اجرا هستند.

 متریال شناسی در طراحی داخلی

پیشنهاد ما: دوره طراحی نما

PVC

دیوارپوش های پی وی سی نیز با انعطاف بالا و دوام خوبی که دارند و در برابر ضربه و فشار مقاومت بالایی دارند بنابراین PVC جزو متریال مناسبی است که میتوان برای دیوارها از آن بهره برد. این نوع از دیوارپوش شستشوی آسان دارند و چون ضد آب هستند جلوی نم و رطوبت را می گیرند هم چنین نصب آن ها نیز بسیر آسان است و نیاز به پیش کاری چندانی ندارد. هم چنین این دیوارها بار سبکی دارند و می توانند در مواقعی مانند زلزله خطرات و صدمات ناشی از ریزش ها را کاهش دهد. اما باید توجه داشت که اگر در معرض نور مستقیم خورشید قرار بگیرند احتمال تغییر رنگ این نوع از دیوارپوش وجود دارد.

 

آجر

دیوارپوش آجری نیز یکی دیگر از انواع متریال برای دیوار می باشد که با نمای دکوراتیوی که می سازد جلوه بسیار زیبایی به فضا می بخشد. آجرها در سایزها و رنگ های مختلفی تولید می شوند که بسته به محل نصب شما میتوانند تغییر کنند. این نوع از دیوارپوش دوام خوبی دارند و علاقه بر خاصیت عایقی که دارند، در مقابل آتش مقاوم هستند. آجرها از مواد طبیعی و غیر مضر تهیه و تولید می شوند. اما یکی از معایبی که دیوارهای آجری دارند این است که تمیز کردن آن ها سخت است.

 متریال های روز دنیا

 

کلام آخر

در این مقاله به بررسی انواع متریال برای دیوار پرداختیم. اما نمی توان با قطعیت بهترین یا بدترین این دیوارپوش ها را مشخص کرد زیرا هر یک از آن ها مزایا و معایبی دارند. با توجه به شرایط و بودجه مورد  نظر شما می توانید بهترین گزینه را انتخاب کنید و متناسب با فضای خود آن ها را نصب کنید. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید