مقایسه اتوکد و رویت

مقایسه اتوکد و رویت
در این پست می‌خوانید:

مقایسه اتوکد و رویت: در این بخش از سری مقالات آموزش معماری قصد داریم که به مقایسه اتوکد و رویت بپردازیم. در ابتدا باید گفت که رویت و اتوکد خیلی با یکدیگر قابل قیاس نیستند و منطقی ترین حالت این است که این دو را با هم مقایسه نکنیم. اتوکد مادر نرم افزارهای معماری می باشد و آموزش اتوکد یکی از واجبات برای معماران می باشد.

 

توجه! اگر قصد مطالعه ی مقاله را ندارید میتوانید پادکست زیر را از زبان مهندس وحید صلاحی را نیز گوش دهید.

 

در ادامه مقایسه اتوکد و رویت به معرفی نرم افزار اتوکد می پردازیم. از نرم افزار اتوکد بیشتر در کارهای دو بعدی استفاده می شود که دارای محیطی ساده و روان است. آموزش دیدن در مقوله اتوکد کار راحتی هست و میتوان طی چند روز آن را یاد گرفت و از آن استفاده کرد. کارهای دو بعدی که میتوان با اتوکد انجام داد شامل: طراحی انواع پلان، برش ها، نما ها و سایر نقشه های دو بعدی معماری از آن استفاده کرد.

[lwptoc]

 

نرم‌افزار رویت(Revit)

نرم افزار رویت

از نرم افزار رویت در کارهای سه بعدی و مدل سازی استفاده می شود. مهم ترین نکته در مقایسه اتوکد و رویت این است که رویت می تواند کارهای اتوکد را انجام دهد اما جایگزین خوبی برای آن نیست. اما در مدلسازی عملکرد فوق العاده ای دارد و دارای قسمت رندرگیری نیز هست اما توصیه می شود که از رویت در مدلسازی استفاده کنید و برای رندر نهایی به سراغ موتور رندرهای قوی تری مانند V-Ray و Corona بروید.

 نرم‌افزار اتوکد (AutoCAD)

نرم افزار اتوکد

حال که آشنایی کوتاهی از مقایسه اتوکد و رویت را دریافتیم ، بهتر است تا توضیح کوتاهی از Autocad را داشته باشیم. هم اگر بخواهیم در یک مثال ساده اتوکد را توصیف کنیم، اتوکد مانند آمپول زدن دکترا هست که همه بلدند. در معماری هم اتوکد حکم همان آمپول را دارد که واجب هست بلد باشند. فرقی ندارد که شما کار طراحی، نظارت، اجرا ، مشاوره و یا آموزش انجام میدهید در هر صورت نرم افزاری ست که یادگیری آن واجب است که بتوانید ساده ترین کارهای ممکن در معماری را خودتان انجام دهید.

پیشنهاد ما: مقایسه ی فتوشاپ با نرم افزارهای مشابه

 

رویت یا اتوکد

در مقایسه اتوکد و رویت نکته ای دیگر را اضافه می کنیم که نرم افزاری مانند رویت نه تنها در مدلسازی، بلکه در بحث طراحی نقشه های برق ، مکانیک، سازه، دیاگرام ها و در کل نقشه هایی که در یک ساختمان یکپارچه هستند و تحت عنوان BIM شتاخته می شوند، می تواند عملکرد فوق العاده ای داشته باشد. کما اینکه دنیا به سمت رویت می رود و در ایران نیز این ماجرا در حال وقوع است و از این قاعده مستثنی نیست و در بسیاری از دفاتر، شرکت ها و ادارات مختلف از آن استفاده می شود.

مقایسه اتوکد و رویت را اما اگر در جامعه معماری بخواهیم بررسی کنیم، در سوی دیگر ماجرا نرم افزاری مانند اتوکد هست که یادگیری آن خیلی واجب است و در کشور ما بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و اگر در ادارات مرتبط با ساختمان مانند نظام مهندسی و شهرداری در رفت و آمد باشید و قصد داشه باشید که فایلی را کرکسیون کنید و نشان دهید، اصلاح کنید، طرح پیشنهادی ارائه دهید و… آنها نرم افزار اتوکد را نصب دارند و فقط فایل هایی که با فرمت اتوکد باشند را می توانند باز کنند و به شما توضیحاتی را ارائه دهند.

تفاوت اتوکد و رویت چیست

کلام آخر

به مقایسه اتوکد و رویت به صورت اجمالی پرداختیم و تفاوت های آن ها را نیز متوجه شدیم. با این حال این دو نرم افزاز به لحاظ عملکرد شباهتی ندارند اما از نرم افزارهای مهم معماری است. محیط ساده، یادگیری آسان اتوکد دو فاکتور مهمی است که تاکید بر یادگیری آن را بیش تر می کند. رویت نیز مدل ساز سه بعدی است که برای کارهای سه بعدی شما را پشتیبانی می کند.

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید