درآمد مهندسین معمار در ایران چقدر است؟

درآمد مهندسین معمار در ایران چقدر است؟
در این پست می‌خوانید:

درآمد مهندسین معمار در ایران چقدر است؟ ما امروز میخواهیم در بخش مقالات آموزش معماری سایت وحید صلاحی به یک موضوع پر تکرار و قابل بحث با عنوان این که یک معمار چقدر درآمد دارد صحبت کنیم برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر تا پایان این نوشته همراه ما باشید. شرکت های کوچک به طور متوسط بین 900000 تومان تا 3500000 تومان می باشد. البته لازم به ذکر است حقوق مهندس معمار در شرکتها و شهرهای مختلف متفاوت است. اگر اطلاعات بیشتر و دقیق تری از حقوق مهندس معمار در شرکت های مختلف،میزان حقوق ها در شهرهای کشور ، مقایسه حقوق مهندس معمار با سایر رشته های مهندسی و بسیاری اطلاعات مفید دیگر در این زمینه می خواهید می توانید کتاب «آشنایی با برترین رشته های مهندسی» را مطالعه کنید.

تحقیق بالا روی شاغلانی که در استخدام شرکت یا سازمانی (اعم از دولتی یا خصوصی) می باشند، صورت گرفته است. در مورد افرادی که کارآفرین هستند و کار مستقلی در حوزه تخصصی شان، راه اندازی کرده اند، شرایط متفاوت است و آنها با توجه به میزان فعالیت، تخصص، تلاش و پشتکارشان، درآمدهای متفاوتی دارند.

درآمد مهندسین معمار در ایران

درآمد مهندسین معمار در ایران

رشته معماری بازار پر هیجانی دارد و عوامل مختلفی در کسب درآمد از این رشته تاثیر دارند. از آن جایی که میزان رقابت در این رشته بالا است، بدست آوردن نام و اعتبار یکی از چالش های مطرح در این رشته می باشد. هر چه در بازار معماری شناخته تر شوید طبیعتا روی میزان دستمزد و درآمد شما تاثیر می گذارد. یکی دیگر از فاکتورهای اثرگذار در میزان در آمد شما تجربه شما در این حوزه است. برای برخی کارفرمایان میزان تجربه و توانایی های شما مهم است چرا که رزومه شما به نوعی باعث می شود که به شما اعتماد کنند و زمینه همکاری بیشتری برای شما فراهم شود.

برای فعالیت در رشته معماری چندین شاخه وجود دارد که محصلان و شاغلان در این حوزه با توجه به روحیات، توانایی خود در ردیف های شغلی طراحی، نظارت و اجرا مشغول به کار می شوند. یکی دیگر از عواملی که بر درآمد مهندسین معمار در ایران تاثیرگذار است. محدوده پروژه هایی است که بر روی آن کار می کنند.

برخی از معماران به صورت پروژه ای و قراردادی با افراد و شرکت ها کار می کنند و برخی دیگر مستقل کار می کنند و با تاسیس دفتر و شرکت، اکیپ و گروه های خود را تشکیل می دهند و خدمات مرتبط با حیطه کاری خود را به کارفرمایان ارائه می دهند. درآمد شما نیز بسته به خدماتی که ارائه می دهید متغیر است. برای مهندسانی که پروانه اشتغال به کار دارند، این نوعی امتیاز می باشد زیرا می تواند فرصت فعالیت بیش تری را برای آنان فراهم می کند و در واقع این سند تاییدی بر این است که این افراد توانایی و مهارت فعالیت در این حوزه را دارند.پروانه نظام مهندسی به دو صورت باعث کسب درآمد افراد می شود.

یک- این همکاری بین مهندسان و نظام مهندسی است که مستقیما به حساب مهندس واریز می شود (توسط سازمان نظام مهندسی).

دو- اما راه دیگر درآمد زایی همکاری مهندسان با شرکت ها و دفاتر مختلف است که هم بصورت قراردادی و پروژه ای و هم بصورت درصدی می توانند همکاری داشته باشند.

درآمد رشته معماری چقدر است؟

کلام آخر

به صورت کلی ما میتوانیم به این نتیجه برسیم که معماری میتواند شغل پردرآمدی باشد اما تنها نکته ای که وجود دارد بستگی به خود فرد و میزان مهارت و تسلطش دارد. در ایران معمارهای شناخته شده ی بسیاری وجود دارد که درآمد های بسیار بالایی دارند و همچنین معمار های متوسط یا ضعیف تر نیز وجود دارد که درآمد های بسیار پایینی دارند این که شما جز کدام دسته باشید بستگی به خودتان دارد به شما پیشنهاد میکنیم برای حرفه ای تر شدن آموزش اتوکد را فرا بگیرید.

دیدگاه‌ها ۱
ارسال دیدگاه جدید