چکش لاستیکی چیست و چه کاربردی در ساختمان سازی دارد؟

چکش لاستیکی چیست و چه کاربردی در ساختمان سازی دارد؟
در این پست می‌خوانید:

چکش لاستیکی چیست : این بار در بخش آموزش معماری سایت وحید صلاحی به سراغ یکی از ابزارهای کاربردی رفته ایم که برای نیازهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. چکش یک ابزار دستی می باشد که کار ضربه زدن توسط این وسیله انجام می شود. ضربه زدن با این ابزار توسط دسته ی آن انجام می شود. اما برای اینکه دقیق تر بدانیم این چکش چه ویژگی دارد همراه ما باشید تا بیش تر با این وسیله کاربردی آشنا شویم.  

 

 

این ویدئو فقط بخش کوچکی از سریال بکوب و بساز بود.

جهت مشاهده ی دوره روی لینک سریال بکوب و بساز فصل یک کلیک کنید.

 

انواع چکش لاستیکی

چکش ها انواع مختلفی دارند که متناسب با نوع کاری که قصد داریم انجام دهیم ، می توانیم از آن ها استفاده کنیم. چکش لاستیکی که متشکل از دو قسمت سر چکش یا همان قسمتی می باشد که با آن ضربه وارد می کنند و دسته ی چکش. برای کار با چکش دسته ی آن در دست قرار می گیرد و به قسمت مورد نظر ضربه را وارد می کنند. دسته ی چکش ها ممکن است متفاوت باشند و ارتفاع مختلفی داشته باشند.

هرچه دسته ها بلندتر باشد کار کردن با آن سخت تر می شود. حتما در حین پله چینی و کف سازی این چکش های پلاستیکی را دیده ای که پس از نصب سنگ و کاشی با این چکش ها روی آن ها ضربه می زنند که هم محکم تر شوند و هم فضاهای خالی آن پر شود.  بعد از اینکه دانستیم چکش لاستیکی چیست باید بگوییم که این چکش ها وزن نسبتا سبک دارند و سر چکش ها از لاستیکی ساخته شده که با استفاده از نوعی قالب شکل گرفته است و دسته ی آن هم اغلب از چوب یا فایبر گلاس ساخته شده است.  

 

چکش های لاستیکی با استفاده از کاربردی که دارند دارای مزایایی می باشند:

برای ضربه زدن به سطوح کاملا مناسب هستند و به جسم آسیب و خط و خش وارد نمی کنند. وزن کمی دارند و جابجایی آن ها آسان است. معمولا برای کارهای اصلاحی ، محکم کردن اتصالات، نصب کاشی ها و سرامیک ها و سفت کردن آن ها ، سفت کردن کف سازی ، دیوار و … از آن ها استفاده می شود.  

 

کلام آخر

در این بخش دانستیم که چکش لاستیکی چیست. وسیله ای کاربردی که با آن به سطح و اجسام ضربه وارد می کنند. این چکش ها معمولا سبک هستند و هنگام ضربه زدن باید مراقب بود که هنگام برگشت چکش به صورت برخورد نکند. زمانی که چکش ها سنگین هستند این اتفاق رخ نمی دهد همچنین برای آموزش بیشتر معماری می توانید آموزش اتوکد را فرا بگیرید. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید