دستگاه برش سنگ چیست؟ (نحوه ی استفاده از آن در ساختمان سازی چگونه است؟)

دستگاه برش سنگ چیست؟ (نحوه ی استفاده از آن در ساختمان سازی چگونه است؟)
در این پست می‌خوانید:

دستگاه برش سنگ چیست: تا کنون با انواع مختلفی از تجهیزات و لوازم ساختمانی آشنا شده ایم که حضور آن ها در ساختمان برای پیشبرد اهداف لازم است. در ادامه قصد داریم که با یکی دیگر از این تجهیزات آشنا شویم. آیا می دانید این دستگاه چه کاربردی در ساختمان دارد؟ از نام این دستگاه مشخص است که برای برش سنگ از این دستگاه استفاده می شود. برش سنگ با استفاده از این دستگاه سبب می شود که سنگ ها منظم و اصولی برش شوند. در ادامه با ما همراه شوید تا اطلاعات بیش تری از این دستگاه در اجرای ساختمان کسب کنیم.  

 

 

این ویدئو فقط بخش کوچکی از سریال بکوب و بساز بود.

جهت مشاهده ی دوره روی لینک سریال بکوب و بساز فصل دو کلیک کنید.

 

 برای اینکه بدانیم دستگاه برش سنگ چیست در ابتدا باید بپرسیم که تا به حال به سنگ های استفاده شده در نمای ساختمان و یا داخل ساختمان دقت کرده اید که با چه ظرافت و دقتی برش شده اند و دارای ابعاد صاف و نظمی هستند؟ چنین کاری از همین دستگاه بر می آید. زمانی که نحوه کار با این دستگاه را آموخته باشید می توانید سنگ ها را به همین ظرافت برش دهید.این دستگاه علاوه بر اینکه سرعت کار شما را بالا می برد، می تواند سنگ ها را با توجه به اندازه و زاویه ای که می خواهید برش دهید. دستگاه های برش سنگ هم در نوع صنعتی و هم کارگاهی تولید می شوند که قابلیت جابجایی نیز دارند و میتوان آن ها را به محل پروژه انتقال داد. در این دستگاه باید هنگام برش از آب استفاده شود تا دستگاه داغ نشود.  

 

آیا می دانید ویژگی دستگاه برش سنگ چیست؟

این دستگاه دارای صفحه ای از جنس فولاد می باشد و دارای قسمتی متحرک است که تیغه روی آن نصب شده و با جابجایی این قسمت متحرک، سنگ ها برش می شود. یکی دیگر از ویژگی های این دستگاه این است که هنگام برش از آب استفاده می شود. این کار باعث می شود که موتور دستگاه نیز داغ نشود و موجب آسیب رساندن به آن نشود.  

 

کلام آخر

در این بخش بررسی کردیم که دستگاه برش سنگ چیست و چه کاربردی دارد. این دستگاه در پروژه ها برای برش انواع سنگ مورد استفاده قرار می گیرد  و با آن می توان زوایای برش را به درستی اعمال کرد و سنگ ها را برش داد. این وسیله جزو ابزارهای  کاربردی در محل پروژه محسوب می شود. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد همچنین برای آموزش بیشتر معماری می توانید آموزش اتوکد را فرا بگیرید.

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید