تاثیر اسکیس و راندو در بازار معماری (تکنیک های اسکیس و راندو)

تاثیر اسکیس و راندو در بازار معماری (تکنیک های اسکیس و راندو)

تاثیر اسکیس و راندو در بازار معماری(تکنیک های اسکیس و راندو) : امروز با یکی دیگر از سری مقالات آموزش معماری از تیم محتوای صلاحی دیزاین با عنوان تاثیر اسکیس و راندو در بازار معماری با شما هستیم. با توجه به تکنولوژی های دنیای امروز و ورود کامپیوتر به تمام حوزه های کاری و علمی، جای تعجب نیست که معماری هم تحت تاثیر آن قرارگرفته باشد. اما سوالی که وجود دارد این است: آیا هنوز معماران نیازمند یادگیری تکنیک های راندو و اسکیس هستند؟در جواب باید گفت هیچ معمار توانایی نمی تواند این موضوع را انکار کند که ما همیشه نیازمند تکنیک های دستی برای نمایش دادن طرح های ذهنی خود هستیم.هم چنین پیشنهاد میکنیم مقاله ی جامع و کامل بازار کار معماری در ایران را مطالعه بفرمایید.

تاثیر اسکیس و راندو در بازار معماری

از بهترین مزایایی که یادگیری اسکیس و راندو برای شما دارد این است که چه به عنوان طراح و چه مجری در حوزه ساختمان فعال باشید، با بازدید یک فضا طرح ذهنی ای به ذهن شما خواهد رسید. برای اینکه ایده اولیه خود را به کارفرما نشان دهید ساده ترین راه این است که حجم ها و طرح ذهنی را روی کاغذ پیاده کنید. این ایده در صورتی که اسکیس را بلد باشید بسیار برای شما ساده خواهد بود. می توانید کلیات یک طرح را به همین روش به دیگران ارائه دهید. این کار باعث می شود در طرح نهایی و شروع طراحی با نرم افزار یک دید کلی از آن چه که قرار است طراحی کنید داشته باشید.

حتی می توانید در همان طرح اولیه با کارفرما مشورت داشته باشید و تغییرات احتمالی را از پیش انجام دهید و سپس در محیط نرم افزار وارد کنید.

تاثیر اسکیس و راندو در بازار معماری

 

قدرت استفاده از تکنیک های اسکیس و راندو

قبل از آن که هر پروژه معماری ای شکل بگیرد، جرقه ای در ذهن طراحان سبب به وجود آمدن آن طرح می شود. حال آن که طراح به چه میزان توانایی و قدرت تجسم آن را داشته باشد، برای پیاده کردن طرح خود لازم است تکنیک های اسکیس و راندو را بداند.

از جمله مواردی که در تکنیک های اسکیس و راندو اهمیت بالایی دارد، می توان به طراحی دقیق و ظریف فضاهای داخلی یا خارجی مانند میز، صندلی، کمد و … اشاره کرد. باید در نظر داشت که راندو و اسکیس در مرحله آخر خود با رنگ آمیزی به پایان می رسند. در نتیجه، این مورد می تواند خوانایی و قابلیت فهم طرح معماران را افزایش دهد.

 

اهمیت یادگیری اسکیس و راندو

امروزه همه ی علاقه مندان رشته معماری باید نحوه کار کردن با نرم افزار اسکیس و راندو را بلد باشند. چرا که چگونگی رسم خط بر روی کاغذ توسط یک معمار یا طراح نشان دهنده شخصیت، هویت کاری او و میزان مهارت فرد در پیاده سازی طرح یا ایده می باشد. ممکن است برای بسیاری از افراد در این زمینه سوال پیش بیاید که آیا منظور از اسکیس همان طراحی نقشه است؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که نباید طراحی را با اسکیس یکی دانست. زیرا در طراحی لازم نیست که خط نقطه پایانی داشته باشد، بنابراین نقطه پایانی را در طرح نمی بینید. اما در اسکیس خطوط دارای نقاط ابتدایی و انتهایی هستند. پس لازم است ابتدا شما با این دو برنامه آشنا شوید سپس به تکنیک های اسکیس و راندو می پردازیم.

نرم افزار اسکیس در رشته معماری

نرم افزار اسکیس در رشته معماری

نرم افزار اسکیس اهمیت بالایی در رشته معماری دارد و با جرئت می توان گفت که مهم ترین قدم در فرآیند طراحی نقشه، اسکیس می باشد. در گذشته معماران طرح و ایده های خود را با استفاده از دست بر روی کاغذ طراحی می کردند. اما امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی، معماران می توانند با استفاده از نرم افزار های مختلف، ایده و طرح های خود را با دقت و سرعت بیشتری پیاده سازی کنند. یکی از نرم افزار هایی که در معماری از آن برای ترسیمات نقشه استفاده می شود، اسکیس است. استفاده از نرم افزار اسکیس مزایای زیادی دارد.

 

از جمله مزایای اسکیس می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • در وقت خود صرفه جویی می‌کنید.
  • مشکلات اولیه طرح را از بین می‌برید.
  • با استفاده از اسکیس ایده های خارق العاده ای را خلق می‌کنید.

نکته:

در معماری کشیدن خطوط، ایجاد قوس های مناسب و همچنین درج فاصله ها دارای اهمیت بسیاری است. در نظر داشته باشید که یکی از نکات مهم در اسکیس، توجه به نحوه کشیدن خط هاست؛ زیرا بهتر است که خط های کشیده شده پاک نشوند تا طرح شما تمیز و مرتب بماند.

نرم افزار راندو در رشته معماری 

نرم افزار راندو در رشته معماری 

راندو کردن در رشته معماری تکنیکی است که با استفاده از آن، می توان اجزا و جزئیات را به صورت کامل به نمایش گذاشت که می توان به چیدمان، تزئینات، مبلمان، رنگ ها، کابینت، پرسپکتیو و …. اشاره کرد. استفاده هم زمان از تکنیک های اسکیس و راندو به معماران کمک شایانی در این زمینه می کند. در ادامه شما را با کاربرد راندو در رشته معماری آشنا خواهیم کرد.

 

در چه مواردی از راندو استفاده کنیم؟

  • طراحی فیلم های سه بعدی و انیمیشن
  • کشیدن طرح برای دکوراسیون خارجی و داخلی
  • خلق عکس ها و تصاویر واقع گرایانه
  • انجام رندرینگ در زمان واقعی
  • بازسازی مجدد تصاویر و طرح ها

 

تکنیک های اسکیس و راندو و تاثیر آن در بازار معماری!

زبان معماری طراحی است و معماران برای بیان ایده های خود و خلق طرح های جدید نیاز دارند تا این زبان را یاد بگیرند. تکنیک های اسکیس و راندو باعث می‌شوند تا فرد بتواند محتویات ذهنی خود را به دیگران ارائه دهد یا حجم ساختمان و فضای مورد نظر خود را برای مخاطبان قابل درک و فهم نماید. راندو به معنای پرداخت نمودن ترسیمات و اسکیس به معنی مهارت ترسیم است.

ابزار های حیاتی برای معماران و بازار کار آن ها

در صورتی که معماران و طراحان چنین مهارتی را نداشته باشند، حتی در صورتی که بهترین ایده را در ذهن خود بپرورانند، از ارائه آن به کارفرما یا استاد بازمانده و نمی توانند در رشته خود موفق عمل کنند. شما نجاری را در نظر بگیرید که اره، چوب و میخ نداشته باشد؛ او بدون این ابزار نمی تواند مهارت خود را نمایش دهد. پس مهارت در یادگیری تکنیک های اسکیس و راندو مسئله حیاتی برای معماران و دانشجویان معماری است.

 

ابزار های حیاتی برای معماران و بازار کار آن ها

راندو و اسکیس نیز همان ابزار رشته های طراحی و معماری است که بدون آن ها قطعا فرد در رقابت های دانشجویی یا بازار کار حذف می شود. البته امروزه ابزارهای کامپیوتری نیز به کمک طراحان و معماران آمده است، اما مسلما اگر فردی در ارائه ی سریع آن چه که در ذهن دارد، عاجز باشد و نتواند آن ها را روی کاغذ بیاورد، از ابزارهای کامپیوتری نیز نمی تواند استفاده لازم را ببرد. پس دانشجویان معماری از همان ابتدا باید به سراغ یادگیری تکنیک های اسکیس و راندو بروند.

 

کلام آخر

در این مقاله سعی شد تا تکنیک های اسکیس و معماری را بررسی کرده و میزان اهمیت این برنامه ها برای معماران در آینده و بازار کار را بیان کنیم. دانشجویان و معماران باید از اهمیت یادگیری اسکیس و راندو آگاه باشند و بتوانند با تمرین های فراوان مهارت عالی در این زمینه کسب کنند.هم چنین اگر علاقه مند به حوزه ی طراحی داخلی هستید و میخواهید بدانید که آیا این رشته و تخصص پولساز است یا خیر پیشنهاد میکنیم مقاله ی ” طراحی داخلی پولسازه ؟ ” را مطالعه نمایید.

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید