کسب درآمد در دوران دانشجویی

کسب درآمد در دوران دانشجویی

کسب درآمد در دوران دانشجویی معماری چگونه امکان پذیر است؟ امروز با یکی دیگر از سری مقالات آموزش معماری از تیم محتوای صلاحی دیزاین با عنوان چگونه در دوران دانشجویی کسب درآمد کنیم، هستیم. کسب درآمد در دوران دانشجویی یک رویای بسیار جذاب است؛ زیرا به آن ‌ها کمک می‌کند که در این دوران یک درآمد داشته باشند و همچنین یک مهارت جدید یاد بگیرند. در ادامه این مطالب به معرفی روش‌ هایی می‌پردازیم که دانشجویان می‌توانند از آن ها بهره بگیرند. شما با داشتن مهارت های اندک نیز میتوانید با توجه به رشته ای که مشغول به درس خواندن آن هستید یا موضوعاتی که به آن علاقه دارید شروع به درآمدزایی کنید و خود را برای وارد شدن به بازار کار محیا کنید شاید در این مسیر با چالش هایی روبه رو شوید اما با تلاش و صبر حتما موفق خواهید شد ما در این نوشته 8 تا از فعالیت هایی که به راحتی با آموزش دیدن آن بتوانید به درآمد برسید را به شما معرفی کرده ایم.

 

مزیت کسب درآمد در دوران دانشجویی

  • کسب تجربه های گوناگون
  • درست کردن رزومه خیلی قوی برای مشاغل آینده
  • یاد گیری مهارت ‌های جدید
  • آشنایی با افراد جدید که ممکن است در آینده مفید باشند
  • درآمدزایی در دوران دانشجویی

 

کسب درآمد در دوران دانشجویی

نکاتی برای کسب درآمد در دوران دانشجویی

1- روی نقاط قوت خودتان کار کنید

شما با هر استعداد و مهارتی که دارید، قادر به کسب درآمد در دوران دانشجویی هستید. همواره کار در حوزه طراحی نرم افزار، فناوری اطلاعات، خدمات حسابرسی، طراحی, گردشگری، عکاسی و تولید محتوا وجود دارد. مهارت‌ و استعداد خودتان در این حوزه ‌ها را تقویت کنید.

 

2- یک وب سایت مناسب پیدا کنید

پلتفرم‌ های مناسبی برای یافتن کار وجود دارند. دانشجوها می ‌توانند به عنوان دستیار مجازی یا کارآموز با حقوق کمتر در این وب سایت ‌ها مشغول به فعالیت شوند.

 

3- شبکه سازی را فراموش نکنید

هر چقدر بیشتر با کارفرماهای حرفه ای و فریلنسرها، دوست شوید؛ راحت ‌تر به موقعیت کاری مناسب می ‌رسید. تبلیغات دهان به دهان، موثر ترین نوع تبلیغ در دنیای دیجیتال می باشد. توصیه نامه‌ های دریافتی از شبکه ‌های کاری دارای اعتبار، بیشتر از تبلیغات در شبکه ‌های گوناگون اجتماعی، کارآمد هستند. با فعالیت در این شبکه ‌های کاری می ‌توانید مهارت و استعداد ‌هایتان را از طریق آشنایی با افراد مستعد و خبره، تقویت کنید.

 

4- مدیریت زمان حیاتی است

دانشجوها با مدیریت زمان می ‌توانند مشغول به کار پاره وقت یا تمام وقت شوند. همچنین به تعادل مناسب میان کار کردن و درس خواندن می ‌رسند. شما به عنوان یک دانشجو، علاوه بر کسب درآمد به تحویل پروژه‌های کلاسی، امتحان دادن، مطالعه، اوقات فراغت و خوابیدن هم نیازمند هستید. زمانی که هیچ برنامه دیگری ندارید به به فریلنسری مشغول شوید که هیج برنامه دیگری ندارید. در کلاس درس و یادگیری زمان مناسبی  برای کسب درآمد در دوران دانشجویی نیست.

 

5- عقد قرارداد اهمیت دارد

داشتن قرارداد و ضمانت پرداخت اهمیت زیادی برای کار به عنوان یک فریلنسر دارد. با بستن قرارداد به کارفرما نشان می دهید که در کارتان جدی هستید و ریسک عدم پرداخت دستمزد هم کاهش می‌یابد.

 

6- دستمزد مناسب را مطالبه کنید

ارزیابی دستمزد دقیق در اوایل فعالیت فریلنسری و کارهای دانشجویی بسیار دشوار است. روش‌ های مختلفی برای ارزش کارتان و تعیین نرخ دستمزد وجود دارد. کمی چانه زدن از جانب کارفرما را قبول کنید، ولی زیر بار قیمت خیلی پایین را نروید، چون سایر مشتری ‌ها مدعی می‌شوند.

کسب درآمد در دوران دانشجویی

کسب درآمد در دوران دانشجویی

1.پشتیبان درسی

امروزه با بالا رفتن تب کنکور، همه خانواده ها فرزندان خود را در آزمون های فرهنگی آموزشی ثبت نام می کنند. اگر دانشجوی ممتاز دانشگاه سراسری هستید، این امکان را دارید که در کانون به عنوان پشتیبان درسی مشغول به کار پاره ‌وقت شوید. البته این مدل از کسب درآمد در دوران دانشجویی ممکن است پول خیلی زیادی به همراه نداشته باشد.البته توجه فرمایید که اگر در زمینه ی معماری تخصص دارید و آشنا هستید با دوره های مهندس صلاحی میتوانید از طریق تماس با ما شماهم عضوی از تیم صلاحی دیزاین باشید و پشتیبان دوره های آموزشی معماری ما شوید.

 

2.کار دانشجویی در دانشگاه

تمامی اساتید نیاز به استاد حل تمرین دارند. اگر در درسی هایتان نمره خوبی کسب کرده ‌اید، ترم بعدی استاد حل تمرین آن درس شوید. مبلغی که دانشگاه به شما می‌دهد، ناچیز است. اما قدرت تکلم، قدرت ارتباط با اساتید، اعتماد به نفس و مدیریت افراد تمامی منفعت ‌هایی می باشد که بعدا قطعا به درد شما می‌خورد. شما می‌توانید در بخش ‌های دیگری از دانشگاه همچون واحد پژوهشی،کتابخانه، واحد فرهنگی و … درخواست کار دانشجویی کنید و این تنها مختص استاد حل تمرین نیست.

 

3.تدریس خصوصی

شاید باور نکنید که این روزها بازار تدریس خصوصی چقدر داغ است. مبلغ تدریس خصوصی برای دانشجویان دوره متوسطه و ابتدایی، برای هر جلسه تدریس ۱.۵ ساعته بین ۶۰ تا ۱۲۰ هزار تومان می باشد. این مبلغ می ‌تواند برای تدریس چندین جلسه ای عددی قابل توجه باشد و راه ساده ای برای کسب درآمد در دوران دانشجویی است.

کسب درآمد در دوران دانشجویی معماری

4.شرکت در پروژه‌های پارک علم و فناوری

در مرکز های رشد همیشه تیم‌ هایی هستند که درگیر انجام پروژه های مختلف اند. به این مراکز حتما رجوع کنید. اگر خودتان ایده‌ای دارید که توجیه مالی دارد، می‌توانید تیمی برای خود تشکیل و مبلغی را به عنوان حمایت مالی (وام) از این مراکز دریافت کنید. این مبلغ بین ۱۰ تا ۴۰ میلیون تومان است. اگر شما تیم و ایده ندارید، قطعا تیم‌ هایی در این بین هستند که توسط سازمان‌ های مختلف حمایت مالی شده‌ اند و به کمک شما نیاز دارند. تمامی این مراکز ‌سایت مخصوص خود را دارند که احتمالا می‌توانید در آن ها اطلاعات خوبی کسب کنید.

 

5.تولید محتوا برای وب‌سایت‌های معماری

بسیاری از شرکت ‌ها برای فروش بیشتر نیاز دارند که وب ‌سایت های خود را به روز نگه دارند و محتوای مرتبط با وب ‌سایت کسب و کار خود تولید کنند. حتما همین الان که این مقاله را می‌خوانید، چند سایت مرتبط با کار شما وجود دارد که گاهی اوقات به آن ها سر می‌زنید. از طریق تماس با ما با آن ها ارتباط برقرار کنید و توانایی و استعداد ‌های خود را شرح دهید و کسب درآمد در دوران دانشجویی داشته باشید.هم چنین اگر شما در زمینه ی معماری تخصص دارید و میتوانید در زمینه ی تولید محتوا برای وب سایت مهندس وحید صلاحی فعالیت کنید میتوانید به صورت حضوری و دورکاری با ما همکاری کنید.جهت هماهنگی میتوانید به شماره ی 09120545680 در واتساپ در تماس باشید.

 

6.ترجمه متون

اگر سطح زبان‌ شما متوسط رو به بالاست و یا حتی سطح متوسط دارید، می‌توانید از این روش کسب درآمد کنید. شرکت ‌های زیادی وجود دارند که به علت بالا بودن حجم کاری، کمبود فضا و منابع برای استخدام تمام وقت، متن های زبان اصلی خود را به صورت برون سپاری شده ترجمه می‌ کنند. به این صورت که اگر شما با این سازمان‌ها و افراد ارتباط برقرار کنید و آن ها از کار شما راضی باشند، می‌توانید روی پول این کار حساب کنید.

 

7.فعالیت در سایت های فریلنسری

مهندس وحید صلاحی در دوره های آموزشی خود مخصوصا در دوره ی آموزش اتوکد و یا حتی در دوره ی آموزش طراحی نما در ابتدا تمامی مباحث را به طور کامل به شما یاد داده و پس از کسب آموزش های لازم و مهارت تمامی راه های کسب درآمد را به شما آموزش می دهد.مثلا شما بعد از گذراندن دوره ی اتوکد و طراحی نما یادخواهید گرفت که چگونه در سایت های فریلنسری فعالیت کرده و پروژه دریافت نمایید.هم چنین اگر قصد دارید تا بدانید از اتوکد چگونه میتوان کسب درآمد کرد میتوانید مقاله ی راه کسب درآمد از اتوکد را مشاهده کنید.

 

8.فعالیت در فضای مجازی

هرچند در دوره ی با اینستاگرام پول پارو کن مهندس صلاحی گفته ایم اما بازهم جا داره بگوییم که شما به عنوان مهندس معمار میتوانید از همان دوران دانشجویی برای خود از طریق فضای مجازی مخصوصا اینستاگرام درآمدهای خیلی خوبی داشته باشید.ما به شما پیشنهاد میکنیم که این دوره را مشاهده کرده تا به شما گفته شود چگونه در آن فعالیت کنید ، چگونه به افزایش فالوور بپردازید و نهایتا به درآمدهای خوبی برسید.

 

کسب درآمد در دوران دانشجویی مهندسی معماری

کلام آخر

در این مقاله سعی شد تا در رابطه با کسب درآمد در دوران دانشجویی و این که چگونه می توانیم به این هدف برسیم صحبت کنیم. با بررسی چند شغل ساده در دوران دانشجویی سعی کردیم به دانشجویان عزیزی که نیازمند یا علاقمند به ایجاد کسب وکار هستند کمک کنیم.

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید