انواع شیشه در طراحی داخلی و کاربرد های متفاوت آن در دکوراسیون داخلی

انواع شیشه در طراحی داخلی و کاربرد های متفاوت آن در دکوراسیون داخلی
در این پست می‌خوانید:

انواع شیشه در طراحی داخلی: این بار در مقالات آموزش معماری به سراغ یکی از عناصر مهم در طراحی داخلی رفته ایم. اگر با انواع شیشه در طراحی داخلی آشنایی ندارید این بار با ما همراه باشید. شیشه ها ، جسمی شفاف، سخت با ماهیت شکنندگی می باشند که سطح صاف و صیقلی دارند که هم در نما و هم در طراحی داخلی مورد استفاده قرار می گیرند.

شیشه از عناصری است که با استفاده از آن در طراحی داخلی می توان فضای جذابی را خلق کرد و از ظرافت آن برای ایجاد فضایی بزرگ و دل بازتر بهره گرفت. شیشه ها می توانند علاوه بر زیبایی ، فضاهای جدا کننده نیز ایجاد کنند و در عین اینکه فضا را تقسیم کنند موجب محدود شدن آن نمی شوند و کماکان وسعت و شفافیت فضا را حفظ می کنند. حال کاربرد انواع شیشه در اجرای ساختمان را با یکدیگر بررسی می کنیم.

انواع شیشه در طراحی داخلی

[lwptoc]

درب شیشه ای

برای بررسی انواع شیشه در طراحی داخلی ابتدا به سراغ درب شیشه ای می رویم. درب شیشه ای به خصوص در دکوراسیون مدرن جلوه بسیار زیبایی دارد و پر کاربرد می باشد. این در ها می توانند هم جایگزین درب های چوبی در داخل منزل شوند و یا اینکه از درب شیشه ای برای تراس استفاده کرد. این درها برای اتاق کار نیز انتخاب مناسبی هستند.

درب شیشه ای و معرفی آن

پیشنهاد ما: ویژگی ایزوگام خوب و مرغوب

پارتیشن

ممکن است قصد داشته باشید که فضای مورد نظرتان را به قسمت هایی تقسیم کنید. پارتیشن  در این جا انتخاب مناسبی برای شما است. میتوانید لز پارتیشن های مات، رنگی، طرحدار و … استفاده کنید. از مزایای استفاده از پارتیشن شیشه ای این است که نور را از خود عبور می دهند و در فضاهای دیگر پخش می کنند.

پارتیشن شیشه ای و معرفی آن

دیوار شیشه ای

دیوار شیشه ای یکی از انواع شیشه در طراحی داخلی می باشد که هم خاصیت تقسیم و هم عبور نور را دارد. میتوان برای محل غذاخوری خود این دیوار را در نظر بگیرید و یا قرارگیری این دیوار اگر بین محل خارجی و داخلی باشد می تواند شما را از فضای بیرونی بهره مند کند و از محیط بیرون و نور طبیعی استفاده لازم را ببرید. دیوارهای شیشه ای می توانند هم به صورت تک جداره و هم بصورت چند جداره  مانند (حالت L) مورد استفاده قرار بگیرند. برای محیط های اداری نیز این نوع دیوارها مورد استفاده قرا می گرد و در صورتی که نور محیطی کم باشد نور از محیط دیگر به آن عبور نفوذ می کند. آیا میدانید انواع متریال برای دیوار چیست؟

دیوار شیشه ای و معرفی آن

کف شیشه ای

حتما در برخی از سبک های مدرن کف شیشه ای به چشمتان خورده باشد. می توانید در قسمت هایی از فضای منزل حتی بصورت دکوراتیو از این کف های شیشه ای استفاده کنید و جذابیت فضای خود را دو چندان کنید. این شیشه ها بر خلاف ظاهری که دارند، مقاوم ومحکم هستند و حس عمق در فضا را افزایش می دهد. همچنین پیشنهاد می دهیم  مقاله ی ” اجرای کف سازی در ساختمان چگونه است؟ ” را مطالعه کنید.

کف شیشه ای و معرفی آن

نرده شیشه ای

نرده شیشه ای از انواع شیشه در طراحی داخلی ست که میتوان در فضاهای پله دار از آن ها استفاده کرد. اصولا برای نرده ها استفاده از انواع چوبی، فلزی و … رایج تر است . اما نرده شیشه ای علاوه بر فرم زیبایی که در فضا ایجاد می کند، دیگر زمختی نرده و پله را به چشم نمی آورد بلکه فضایی زیباتر با ظرافت های خاص خودش را ایجاد می کند.

نرده شیشه ای و معرفی آن

سقف شیشه ای

در برخی منازل (مانند ویلایی) در قسمت هایی از منزل نور طبیعی با استفاده از سقف تامین می شود. می توان سقف شیشه ای را در این قسمت از نورگیر ها به کار برد. این نوع از سقف ها تا ساعاتی از روز می توانند نور طبیعی را به داخل محیط بیاورند. علاوه بر این در برخی منازل  از سقف های شیشه ای نیز استفاده می شود که علاوه بر تامین نور، زیبایی و جذابیت بصری محیط را تا حد زیادی بالا می برد. از مزایای این نوع از سقف ها این است که ارتباط بین محیط بیرون و داخل را به یکدیگر میسر می کند.

سقف شیشه ای و معرفی آن

کلام اخر

در این بخش از مقالات سعی کردیم که به کاربرد انواع شیشه در طراحی داخلی بپردازیم. شیشه جزو عناصر شفاف و پر کاربرد در دکوراسیون می باشد که هم دارای جذابیت بصری و زیبایی شناختی می باشد و هم خاصیت عبور نور را دارد. محیطی که در آن از شیشه یا دیوار شیشه ای استفاده می شود ارتباط قوی تری با دیگر فضاها دارد و ارتباط را در محیط قطع نمی کند.

شیشه ها می توانند در حالت های شفاف، مات، رنگی و … مورد استفاده قرار بگیرند. برای فضاهایی که جنبه خصوصی تر دارند می توان از شیشه های مات تر استفاده کرد. اما در عوض برای محیط هایی که محل معاشرت خانواده، غذاخوری و … می باشد می توان از شیشه های شفاف استفاده کرد. بنابراین استفاده از این عنصر جذاب را در محیط خود فراموش نکنید. امیدواریم که این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.

پیشنهاد ما: انواع کاربری زمین

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید